KiMs har over 50-års livserfaring med å begeistre norske smaksløker, og etter å ha lansert hundrevis av ulike chipsvarianter forstår KiMs bedre enn noen annen hvordan verdens diggeste chips skal smake. Hemmeligheten ligger i de unike kryddersammensetningene og hvordan disse påføres chipsen.

Vi har i alle år produsert vår snacks på Skreia midt i hjertet av Toten. Her har vi nærhet til mange av våre stolte leverandører; potetbønder som kjenner til våre strenge kvalitetskrav. Opptil 100 tonn poteter blir daglig filmet på utkikk etter avvik, for å sikre at det kun er poteter av beste kvalitet som får lov til å ende som KiMs potetchips. Potetene vaskes og skrelles, og kuttes i tynne skiver, før de kokes i solsikkeolje. Deretter tilfører vi salt eller smakfullt krydder på de gylne chipsflakene før chipsen pakkes i lys- og lufttette poser. Alle KiMs sine potetchipsposer merkes med hvilken gård potetene er dyrket på. Årlig sender fabrikken ut ca. 18 millioner poser potetchips til det norske folk – det blir mye kos det!